Pitopalvelu yksityisille

Häät, rippijuhlat, syntymäpäivät, polttarit - pitopalvelua Loimaan, Forssan, Lounais-Hämeen ja koko Varsinais-Suomen alueella

Onnistunut juhla lähtee huolellisesta suunnittelusta. Kerro meille, millainen tilaisuus on kyseessä ja mihin apua tarvitset, me tartumme toimeen. Pitopalvelultamme onnistuu kaikki, mitä juhlasi tarvitsee: maittavat ruoat, juhlapaikan koristelu, kattaus astioineen ja pöytäliinoineen, tarjoilu, itse juhlapaikka ym. Voimme järjestää juhlasi kokonaisvaltaisesti tai hoitaa vain yhden osa-alueen toteutuksen. 

Tilaisuus kuin tilaisuus toiveidesi mukaan

Kuuntelemme tarkkaan asiakkaamme toiveita ja mieltymyksiä, minkä pohjalta rakennamme tämän makuun sopivat herkut aina suolaisista makeisiin ja kylmistä tarjottavista lämpimiin. Autamme myös juhlan teeman suunnittelussa ja toteutuksessa. 

Käytämme ruoan valmistuksessa laadukkaita, tuoreita raaka-aineita. Valitse valmiista menuista omasi tai kysy räätälöityä vaihtoehtoa. Jokainen juhla toteutetaan pienintäkin yksityiskohtaa myöden lämmöllä, asiakkaidemme parasta ajatellen. 

Pitopalvelu voidaan järjestää joko asiakkaan vuokraamassa tai omassa, 100 hengen juhlatilassamme. Tilaisuuden ei tarvitse aina olla suuri, kyseessä voi olla vaikkapa pelkkä kahvittelu! Otamme huomioon myös erityisruokavaliota tarvitsevat juhlavieraat. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!