Häät

Nauti elämäsi tärkeimmästä päivästä ja jätä juhlavalmistelut meidän käsiimme - järjestämme hääjuhlia Loimaan, Forssan, Lounais-Hämeen, Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella

Häiden suunnitteluun ja järjestämiseen liittyy monia käytännön asioita. Kun oma aika ei riitä asioiden hoitamiseen tai kun tarvitset apua visiosi toteuttamisessa, kannattaa kääntyä alan ammattilaisen puoleen. Kokenut juhlien järjestäjä kuuntelee hääparin toiveita ja rakentaa niiden pohjalta eheän, onnistuneen kokonaisuuden, jossa on huomioitu kaikki juhlan toteutukseen liittyvät osa-alueet aina menusta tapahtumapaikan valintaan ja koristeluun. 

Autamme toteuttamaan unelmiesi häät

Kun alat suunnittelemaan häitä, ota meihin yhteyttä hyvissä ajoin. Näin pystymme tarjoamaan ammattitaitomme käyttöösi jo suunnittelun ensimetreiltä alkaen. Alusta alkaen yhdessä ideoitu hääpäivä varmistaa, että juhlapäivästä tulee juuri sellainen, kuin sinä haluat. 

Järjestämme hääjuhlat haluamallasi kokonaisuudella - voit valita koko toteutuksen tai vaikkapa pelkän menun tarjoiluineen. Taidamme herkullisten tarjottavien valmistuksen, kauniit koristelut, juhlavat kattaukset ym. Voit luottaa häiden organisoinnin täysin käsiimme ja keskittyä juhlaasi, joka tarjoaa ikimuistoisia hetkiä jokaiselle tilaisuuteen osallistujalle. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!